ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 15.7.2020 ГОДИНА  

 

  

Почитувани клиенти,   

      

Ве известуваме дека по повод одржување на предвремените парламентарни избори во државата, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 15.7.2020 година (среда).

    

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

   

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје