Доделена главната награда за наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“

   

  

Денес ја доделивме главната награда во рамки на наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“. Добитникот е Дејан Цветковски од Куманово, а главната награда е ексклузивен пакет аранжман за две лица во Кицбил, Австрија во периодот од 20.01.2020 до 25.01.2020 година.

 

 

 

Наградната игра траеше од 16.11.2019 до 30.12.2019 година, а покрај главната награда беа доделени 45 дневни награди- градски велосипеди и 7 неделни награди- електрични тротинети.

 

На Дејан му посакуваме незаборавно патување, им честитаме на сите добитници за наградите и им благодариме на сите кои учествуваа во наградната игра.

 

                                                                       НЛБ Банка АД Скопје