Промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business картички за правни лица

 

    

НЛБ Банка во периодот од 20.11.2019 до 20.12.2019 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business картичките за правни лицаВо рамките на кампањата за сите кои ќе аплицираат во промотивниот период се нудат следниве поволности:     

 

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и НЛБ Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење и ПОДАРОК изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат 15 трансакции во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.

   

Повеќе информации клиентите можат да добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на веб страницата: www.nlb.mk

  

  Со почит, 

 НЛБ Банка АД Скопје