НЛБ Банкоосигурување

Заштедете време и средства, купете полиса за осигурување по еднакви цена како во осигурителните компании и обезбедете сигурна иднина за вас и за Вашите најблиски!
  

Промотивна поволност во НЛБ Месецот на осигурување!

За сите нови склучени полиси за животно осигурување со еднократна уплата на премија Коко Еднократно и Ексклузив од Кроациа осигурување Живот, добивате специјален подарок во зависност од износот на уплатената премија.

За сите склучени полиси за животно осигурување со повеќекратна уплата на премија од Кроациа осигурување Живот добивате гратис годишно дополнително осигурување.

 

Главни предности:

 • Заштеда на време и средства преку завршување на обврските на едно место
 • Можност за плаќање на полисата на рати преку Вашата НЛБ кредитна картичка.
 • Еднакви цени и попусти како и во осигурителната компанија.

Полиси за неживотно осигурување

НЛБ Банка во соработка со Сава Осигурување Ви нуди можност да купите полиса за неживотно осигурување и тоа:

 • Патничко осигурување - Купи Online
 • Автомобилска одговорност
 • Каско осигурување
 • Зелен картон
 • Домаќинско осигурување - Купи Online
 • Осигурување на имот од пожар и некои други опасности
 • Осигурување од незгода
 • Сите останати типови полиси за неживотно осигурување

Полиси за животно осигурување

НЛБ Банка во соработка со Кроациа Осигурување - Живот Ви нуди можност да купите полиса за животно осигурување. Животното осигурување Ви овозможува не само да бидете чекор пред изненадувањата кои ги носи животот, туку тоа истовремено претставува одличен и сигурен облик на долгорочно штедење.

 • Мешовито осигурување на живот
 • Детско штедно осигурување
 • Круг на живот
 • Ризико плус осигурување
 • Сите останати типови полиси за животно осигурување

Регистар на застапници во осигурување

Што е потребно?

Доколку сакате да купите полиса за осигурување, потребно е само да ја посетите најблиската експозитура на НЛБ Банка.

Со Вас носете ги потребните документи во зависност за која полиса сакате да поднесете барање и документ за лична идентификација.

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката или на телефонски број 02/15-600.

Локатор на експозитури