Картички 

 

 

               Плаќај со Mastercard кредитните картички до 30 јуни и искористи ги промотивните поволности!

  

      • 2.000 мкд паричен износ за 1.000 клиенти кои ќе направат најголем број трансакции за време на промотивниот период од 10.5.2022 до 30.6.2022 година со Mastercard кредитните картички (Mastercard Standard/Gold/Happy/Light).
      • Без членарина за првата година на користење за сите нови Mastercard кредитни картички за кои апликациите се примени во промотивниот период од 10.5.2022 до 30.6.2022 година.


        

Изберете НЛБ Visa дебитна или револвинг кредитна картичка според Вашите потреби!
Изберете НЛБ MasterCard дебитна или кредитна картичка според вашите потреби!
Изберете НЛБ кобрендирана картичка според вашите потреби.
Дополнителни услуги со Вашите НЛБ картички.
Посебна поволност за сите клиенти - иматели на НЛБ кредитни картички од програмите на MasterCard или Visa да плаќаат на рати без камата во одредени продажни места.
Вистинска картичка за среќа!