Курсна листа

 ВалутаЗемјаЕдиница валутаКуповен курсПродажен курсКуповен курс - чекови
EURЕМУ161,350061,800061,0500
USDСАД153,460055,650053,1600
GBPВ.БРИТАНИЈА167,330069,620067,0300
CHFШВАЈЦАРИЈА153,610055,780053,3100
SEKШВЕДСКА15,88006,68005,5800
NOKНОРВЕШКА16,20006,85005,9000
JPYЈАПОНИЈА10,47000,49000,4200
DKKДАНСКА18,07008,43007,7700
CADКАНАДА139,260041,460038,9600
AUDАВСТРАЛИЈА137,980040,190037,6800

За повеќе информации кликни тука