Кредитен калкулатор

Одбери тип на кредит:
Тип на кредит:
Одбери кредит:
Валута на кредитот:
Примател на плата во НЛБ Банка:
Износ на кредитот:
Број на рати:
месеци

Резултати од информативната пресметка

Износ на кредитот:
Период на отплата:
Каматна стапка %:
Износ на месечна рата:
Вкупно камата:
Вкупно за враќање:
Дата на пресметка:

Напомена: Пресметаните вредности се од информативен карактер и не се обврзувачки за Банката. За официјални пресметки, повелете во најблиската експозитура на НЛБ Банка.

Испринтајте ги резултатите Информации за кредитот

Пополнете ги сите параметри за да ја извршите пресметката.

За повеќе информации кликни тука