За медиумите

Соопштенија за јавност

21.12.2018

На 18 Декември 2018 година Гувернерот на Народната Банка на Р.М. издаде Решение за согласност за именување на г-дин Гинтер Фриедл за член на Управниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје.

...
30.11.2018
На 29-ти ноември во Лондон, НЛБ Банка е прогласена за Најдобра банка во Македонија за 2018 година од страна на угледниот финансиски магазин „The Banker“. ..  
14.12.2018
На доделувањето на наградите на манифестацијата„Сајт на годината“, веб страницата на НЛБ Банка: nlb.mk  го доби признанието за најдобар сајт во Македонија, во категоријата финансиски услуги, банкарство и осигурување..